render
SPECIALISTI IN GRASIMI SI ULEIURI VEGETALE

Despre noi

Istoric


RENDER COM are ca obiect de activitate importul si comercializarea de uleiuri si grasimi vegetale, ulei de masline, otet, masline si cacao, fiind unul dintre principalii furnizori de uleiuri si grasimi pentru foarte multe companii de renume din Romania.

Din dorinta de a oferi produse de cea mai buna calitate consumatorilor din Romania, RENDER COM si-a dezvoltat in fiecare an activitatea, adaptand-o cerintelor clientilor sai.

Societatea a fost infiintata in anul 1996, incepand cu importul de cacao pudra din Indonezia si Malaysia. Din anul 1998 importa in Romania si ulei de palmier, fiind una din cele 3 societati existente pe piata in acea perioada care comercializau acest produs. RENDER COM a devenit reprezentantul Kempas Edible Oil in Romania.

Din anul 2000, RENDER COM incepe colaborarea cu Cargill Malaysia, primind exclusivitate din partea acestuia pentru piata romaneasca. Alaturi de uleiul de palmier, a inceput sa importe si grasimi vegetale folostite in industria alimentara.
In 2004 societatea a facut o serie de investitii menite sa aduca un plus de calitate si eficienta mediului de lucru intern si serviciilor oferite.
A finalizat o constructie pe 3 nivele in sectorul 2, proprietate privata. In anul urmator, societatea a dat in folosinta un depozit propriu de produse cu suprafata de 300 mp construit dupa normele Uniunii Europene, in Balotesti. Pe parcursul anilor a reusit sa-si formeze un parc auto cu 16 autoturisme si masini de transport marfa.
In 2005, a inceput colaborarea cu Indcresa, o companie renumita in Spania, pentru cacao de foarte buna calitate.
In 2006 societatea a inceput importul de ulei de masline, ulei adus din Grecia, tara cu cel mai bun ulei de masline.
RENDER COM a devenit reprezentant Nutria in Romania, oferind pe piata uleiul de masline Ionis. In 2007, a venit cu un produs nou pe piata romaneasca, ulei de masline ambalat tetra pak, ulei importat din Spania, de la Arte Oliva. Acest an a insemnat o continuare a imbunatatirii ofertei de produse cu alte produse speciale cum ar fi: uleiul de porumb, uleiul din turte de masline, ulei de floarea soarelui presat la rece, iar in 2008 a inceput comercializarea de oteturi si masline, game diversificate si de foarte buna calitate.
La sfarsitul anului 2007, RENDER COM acoperea 25% din piata pe care activa, in conditiile in care existau inca cel putin 10 concurenti cu produse similare.
Ultimii ani au fost de asemenea caracterizati de o intensa activitate de listare a produselor importate la retelele interne si internationale (conturi speciale).
Societatea s-a dezvoltat de la an la an, azi avand 30 de angajati, cu reprezentanti care acopera toate judetele tarii.

La ora actuala societatea comerciala a ajuns sa fie agentul unor mari companii internationale in Romania, cum ar fi CARGILL, ARTE OLIVA, NUTRIA, INDCRESA, companii care ii acorda exclusivitate pentru piata din Romania.


Misiune


Din anul 1996 aducem in Romania produse alimentare de baza, care nu sunt obtenabile din resurse nationale: ulei si grasimi din palmier, masline si ulei de masline extravirgin , pudra de cacao s.a.

De-a lungul anilor ne-am straduit permanent sa raspundem cat mai bine cerintelor pietei, aducand in prim plan respectul fata de interesele clientilor nostri. Am introdus, de fiecare data, in circuitul alimentar numai produse sanatoase, lipsite de conservanti si ingrediente care urmaresc doar aspectul produselor.

Oferim consumatorilor nostri numai produse naturale, de o calitate superioara, obtinute prin cele mai moderne procedee in conditii de protectie a mediului, contribuind astfel la ridicarea standardelor calitative ale productiei autohtone, prin aprovizionarea ei cu materii prime de o calitate testata si mentinuta de-a lungul timpului.

Totodata am considerat ca prin activitatea noastra trebuie sa contribuim la bunul mers al industriei alimentare prin:

  • Asigurarea unor termene de garantie cat mai lungi, in conditiile transportului, depozitarii si manipularii produselor conform cerintelor HACCP;
  • Acordarea de sprijin si consultanta in buna folosire a produselor livrate de noi;
  • Informarea unor cercuri cat mai largi de consumatori asupra oportunitatii consumului de produse sanatoase, naturale, benefice acestora.

Obiective


Conform misiunii noastre, obiectivele au fost si raman in continuare:

  • apropierea de client si cunoasterea cat mai buna a nevoilor sale;
  • asigurarea unei oferte cat mai variate, in acord cu nevoile clientilor;
  • mentinerea unor stocuri necesare satisfacerii prompte a comenzilor;
  • pastrarea unei calitati constante a produselor comercializate de catre noi;
  • livrarea produselor la depozitul clientilor;
  • asigurarea transportului cu mijloace proprii pentru o minimizare reala a costurilor si implicit a pretului marfii.
  •  

Constienti fiind de standardele superioare ale activitatii promovate de noi, ne straduim sa ramanem o referinta pe piata romaneasca si sa ocupam o cota semnificativa din aceasta.

Alte obiective importante urmarite de societatea noastra sunt: indeplinirea ferma a obligatiilor contractuale in general, a celor financiare in special; atenuarea marilor oscilatii de pret induse de evolutia burselor internationale si de imprevizibilitatea cursului valutar si a politicilor fiscale.

Strategie


Intreaga noastra strategie se bazeaza pe construirea si mentinerea unui sistem de relatii comerciale cu partenerii nostrii, bazat pe continuitate, stabilitate si corectitudine.

Politica societatii noastre are la baza realizarea unui profit rezonabil, asigurat pe termen lung si evitarea operatiunilor speculative.

Ne straduim sa promovam, alaturi de alti agenti economici, practici comerciale europene si sa reducem spatiul de manifestare a comportamentelor negustoresti premoderne.
Suntem preocupati permanent sa ramanem fideli valorii ce ne-am asumat-o, aceea de

"Specialisti in uleiuri si grasimi vegetale".