Publicat pe Lasă un comentariu

Trufe cu chlorella și alte superalimente

Cei mai mulți încearcă să-i convingă, să-i instruiască și să-i purifice pe ceilalți – fără să se purifice mai întâi pe ei înșiși. Pentru a aduce lumină în viața altora, trebuie să începem cu propria noastră viață (semnificația citatului de mai sus, traducere neoficială).

Dragii mei, observ că preparatele fără proteine animale prezintă un mare interes pentru voi, așa că voi crea mai multe rețete pe care le voi împărtăși cu cei care sunt interesați de alimentația crudă, netratată termic. Eu am perioade în care alternez cele două tipuri de alimentație, deoarece sunt adepta echilibrului. Aș minți dacă m-aș prezenta în postura unei persoane vegane pentru că nu sunt, dar primăvara și vara sunt anotimpuri în care mă îndepărtez mult de carne, în favoarea crudităților. Așa cum precizam și în primul articol din această categorie, mi-am îndreptat de câțiva ani atenția către superalimente, pe care le integrez în alimentația mea zilnic, fără nicio excepție. De când am descoperit Sun Chlorella ”A”, o folosesc în multe preparate, inclusiv în deserturi. În comparație cu spirulina, care este și ea grozavă, chlorella nu are un gust pronunțat și deranjant, fapt care o face triumfătoare și din acest punct de vedere.

Astăzi, vreau să vă prezint o rețetă de trufe tare dragă mie, cu un număr mare de superalimente, care constituie un desert rapid, frugal, potrivit pentru acele momente în care dorim să savurăm ceva dulce, dar nu greu digerabil, nu atât de ”păcătos”. Aceste trufe pot fi oferite chiar sub formă de dar, cred că ar fi extrem de apreciate. Și, credeți-mă, se fac foarte repede și ușor. Aveți nevoie doar de un mixer bun și de ingrediente de calitate, la sănătate nu facem rabat, nu-i așa?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *