Angro Materii Prime

Angro Materii Prime – Uleiurile de Palmier, Uleiurile de Cocos si Grasimile Vegetale comercializate sunt conforme legislatiei in vigoare Legea 290 / 2018 – Low GE din cadrul Uniunii Europene – Low GE = <1 ppm !

Pentru produsele listate mai jos in categoria Angro Materii Prime cererea de oferta se va efectua in urma unui apel la numarul 0747.030.094 sau pe adresa de email render@render.ro!

Cacao Indcresa

Din turtele de cacao, prin macinare cu cele mai moderne mori, se obtine pudra de cacao de mare finete si puritate, care poate avea procent de grasime 10-12% sau 20-22%.

Pudra de cacao astfel obtinuta are un pH in jurul valorii de 5 si se numeste pudra de cacao NATURALA. Pentru obtinerea unei pudre de cacao mai inchise la culoare, cu un pH mai mare, are loc o alcalinizare, rezultand astfel pudra de cacao ALCALINIZATA.

Citeste mai mult Cere Oferta

Produse

Angro Materii Prime Pudra de Cacao

  • Pudra de Cacao – PV1 (in stoc)
  • Pudra de Cacao – PV5 (in stoc)
  • Pudra de Cacao – PV6 (in stoc)
  • Pudra de Cacao – PV2 (la cerere)
  • Pudra de Cacao – PV3 (la cerere)
  • Pudra de Cacao – PV4 (la cerere)
  • Pudra de Cacao – PV4R (la cerere)
  • Pudra de Cacao – PV7R (la cerere)

Grasime Vegetala de Palmier

Grasimile hidrogenate de palmier

sunt complet rafinate, obtinute din pulpa sau sambure de palmier. Se produc diverse sortimente, cu diferite curbe si puncte de topire, in functie de aplicatia necesara. Producatorii folosesc grasimile hidrogenate deoarece ofera o textura speciala produselor.

Grasimea nehidrogenata de palmier

se obtine din pulpa fructului de palmier. Are un continut variat de fractiuni lichide si solide care dau puncte de topire diferite. Aceasta grasime rezulta in urma rafinarii, albirii si deodorizarii, un proces numit RBD.

Cele mai importante proprietati ale acestei grasimi sunt: capacitatea de extrudare, de formare a cremelor si de aerare.

Citeste mai mult Cere Oferta

Produse

Angro Materii Prime Grasime Vegetala de Palmier

  • Grasime Vegetala Hidrogenata
    • HYSOC produs in Malaysia de CARGILL, punct de topire 38-40°C;
    • PALMKERN produs in Austria de VFI, punct de topire 38-40°C;
  • Grasime Vegetala Nehidrogenata
    • SOCFAT produs in Malaysia de Cargill, punct de topire 40°C;
    • D90S40 produs in Austria de VFI, punct de topire 40°C;
    • D90S30 produs in Austria de VFI, punct de topire 38°C;

 

Ulei de Palmier

Olina este un ulei (oleina)  natural, rafinat, obtinut 100% din ulei de palmier, produs in Malaysia de catre concernul american Cargill. Oleina este partea lichida a grasimii de palmier, rafinata si complet dezodorizata, cu multe caracteristici care il recomanda ca fiind un produs care inlocuieste cu succes uleiul de floarea soarelui sau orice alt ulei comestibil sau untura utilizate in mod traditional.

Complet dezodorizat,  fara gust sau miros, nu influenteaza gustul produselor prajite in el sau a celor care intra in contact cu el.

Citeste mai mult Cere Oferta

Produse

Angro Materii Prime Ulei de Palmier

  • Olina TIN – produs in Malaysia de CARGILL, punct de topire 24°C – ambalat: Bidon tabla 20 L;
  • Olina BIB – produs in Malaysia de CARGILL, punct de topire 24°C – ambalat: Cutie carton 18 Kg;
  • Palm Oleina BIB – produs in Austria de VFI, punct de topire 24°C – ambalat: Cutie carton 10 L;
  • Kuchenchef 10L – produs in Austria de VFI , punct de topire 24°C – ambalat: Galeata plastic 10 L;
  • Kuchenchef 20L -produs in Austria de VFI , punct de topire 24°C – ambalat: Bidon tabla 20 L;

Ulei de Cocos

Uleiul ( grasimea ) de cocos este extras din nuca de cocos. Uleiul de cocos a a fost prima data comercializat de vanzatorii din sudul Asiei in 1860.

Uleiul de cocos nehidrogenat are un punct de topire intre 24-25°C si fumega la 177°C , in timp ce uleiul hidrogenat are punctul de topire peste 30°C si punctul de fumegare mai ridicat de 232°C.

Citeste mai mult Cere Oferta

Produse

Angro Materii Prime Ulei de Cocos

  • COCOLATE – produs in Malaysia de CARGILL , ambalat: Cutie carton 18 kg;
  • COCONUT OIL – produs in Austria de VFI, ambalat: Cutie carton 25 kg;

Ulei de Rapita

Rapița este una din cele mai importante plante oleaginoase, alături de soia și palmier. Uleiul de rapiță este bogat în proteine (38-42 %), glucide și săruri minerale. Conține acizi grași care îmbunătățesc funcționarea creierului și ajută la prevenirea bolilor degenerative.

Datorită vitaminei E are și proprietăți antioxidante și regenerative la nivel celular.

Citeste mai mult Cere Oferta

Produse

Angro Materii Prime Ulei de Rapita

  • Kuchenchef Rapita 10L – produs in Austria de VFI;

Ulei de Masline

ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN,

obtinut prin presarea maslinelor si filtrarea uleiului rezultat, operatiune efectuata fara tratamente termice sau chimice. Este cel mai sanatos din gama uleiurilor de masline si pastreaza cel mai bine aroma maslinelor din care a fost obtinut. In functie de zona din care provin maslinele, exista o varietate de masline care dau mai multe arome (gusturi), renumite de altfel, uleiului extravirgin de masline. Exista si o categorisire a acestora in functie de aroma (gust), respectiv zona. Aciditate sub 0,8%.

ULEI DIN TURTE DE MASLINE( POMACE ),

obtinut din uleiul extras din turtele de masline si ulei extravirgin sau virgin. Turtele de masline raman in urma extractiei uleiului extravirgin si virgin din masline. Din acestea, prin tratament termic si chimic, rezulta uleiul din turte de masline.

Citeste mai mult Cere Oferta

Produse

Angro Materii Prime Ulei de Masline

  • IONIA 5L Ulei de Masline ExtraVirgin – produs de Nutria in Grecia, ambalat: cutie tabla;
  • POMACE 5L Ulei de Masline din Turte – produs de Nutria in Grecia, ambalat: pet;