Ulei Cocos

Uleiurile de Cocos comercializate sunt conforme legislatiei in vigoare Legea 290 / 2018 – Low GE din cadrul Uniunii Europene – Low GE = <1 ppm !

CERE O OFERTA PERSONALIZATA DE PRET!

Ulei cocos – este extras din nuca de cocos. Uleiul de cocos a fost prima data comercializat de vanzatorii din sudul Asiei in 1860.

Uleiul de cocos nehidrogenat are un punct de topire 24°C si fumega la 177°C.

Acest ulei este cel mai stabil dintre toate, se oxideaza greu si nu rancezeste la fel de repede ca celelalte uleiuri ( pana la 2 ani ) datorita grasimilor saturate pe care le contine.

Pentru a-si pastra proprietatile, este bine sa fie depozitat la o temperatura mai mica de 24°C

Aplicatiile acestor produse sunt in special industria inghetatei, pentru obtinerea inghetatei si a glazurii pentru inghetata, producerea de pop corn, spray-ere crackersi.

Se utilizeaza si pentru fabricarea sapunului si a cosmeticelor.

Produsul se prezinta sub forma solida, de culoare alba, fara gust sau miros. Vara devine un ulei, lichid.

Render va pune la dispozitie urmatoarele varietati de ulei cocos:

  • COCOLATE Ulei cocos – produs in Malaysia de CARGILL , ambalat: Cutie carton 18 kg;
  • COCONUT OIL Ulei cocos – produs in Austria de VFI, ambalat: Cutie carton 25 kg;

CERE O OFERTA PERSONALIZATA DE PRET!