Ulei Palmier Bio

Uleiurile de Palmier comercializate sunt conforme legislatiei in vigoare Legea 290 / 2018 – Low GE din cadrul Uniunii Europene – Low GE = <1 ppm !

CERE O OFERTA PERSONALIZATA DE PRET!

ULEIURI SI GRASIMI VEGETALE ORGANICE (VFI)

Produsele alimentare organice se bucură de o popularitate tot mai mare in randul consumatorilor. Dorința multor oameni pentru alimentele sustenabile produse în armonie cu natura, a crescut considerabil cererea de alimente ecologice în ultimii ani. Render importa de la furnizorul VFI Austria uleiuri si grasimi BIO. VFI este certificată de organismul de certificare „Austria Bio Garantie”, membru al IFOAM (Federația Internațională a Mișcărilor Agricole Organice) și certificat în conformitate cu Bio Suisse.  Uleiuri organice pentru industria de catering : Cateringul organic trebuie să fie 100% organic.

Chiar și ingredientele mai puțin vizibile trebuie să dovedească originea lor organică pentru certificare. Pentru comerțul cu produse alimentare, VFI si Render  oferă uleiuri organice de înaltă calitate și grăsimi organice pentru prăjit. – Ulei de floarea soarelui organic Juwel , bag in box  10 l – Ulei de floarea soarelui organic Bonella , bag in box  10 l – Grasime pentru prajit  Bonella 20 L Galeata.

Uleiuri organice si grasimi organice pentru industria alimentara :

Pentru producătorii de alimente ecologice, VFI are uleiuri și grăsimi provenite din agricultura ecologică controlată în domeniu. Rafinăria din Austria VFI este deosebit de bine echipată pentru rafinări ecologice și uleiuri organice care sunt foarte stabile, cu un gust neutru. Uleiul este disponibil în rezervoare de palete IBC de 600 și 900 kg, grăsimi în cutii de 20 kg. Următoarele tipuri sunt întotdeauna disponibile ( la comanda):

– Ulei Organic de palmier VFI

– Ulei Organic de Rapita  VFI

– Ulei Organic de florea soarelui Linoleic ;

– Ulei Organic de floarea soarelui High Oleic HOSO;

Amestec organic de grăsimi pentru alimente pentru copii.

Mâncarea ecologică pentru copii este un sector cu creștere rapidă. Consumatorii pun o importanță  pe originea organică certificată a produselor alimentare. Acest lucru se aplică și mai mult pentru alimentele pentru copii. Cu amestecuri organice de grăsimi VFI, producătorii de alimente pentru copii au posibilitatea de a produce  alimente de cea mai înaltă calitate. Fără excepție, amestecurile VFI pentru alimente de copii sunt conforme cu Directiva 2006/141 / CE privind formulele pentru sugari .

Uleiurile si grasimile organice se aduc la comanda, cantitatea minima: un palet.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA DE PRET!