Despre noi

Suntem specialisti in uleiuri si grasimi vegetale!

Ulei de palmier

Rafinat, dezodorizat, obtinut 100% din palmier. Certificat RSPO (din surse sustenabile).

Ulei de cocos

Nehidrogenat, rafinat, dezodorizat, obtinut 100% din nuca de cocos.

Ulei de masline

Nerafinat, obtinut prin presarea maslinelor si filtrarea uleiului rezultat.

Ulei de rapita

Bogat in Omega 3, 6 si 9, obtinut prin presarea la rece a semintelor de rapita.

Istoric, Misiune, Obiective

Compania RENDER are ca obiect de activitate importul si comercializarea de uleiuri si grasimi vegetale de palmier, ulei de masline, ulei de rapita, ulei de cocos si pudra de cacao, produse ecologice, produse din surse sustenabile, fiind unul dintre principalii furnizori de uleiuri si grasimi pentru foarte multe companii de renume din Romania. Din dorinta de a oferi produse de cea mai buna calitate consumatorilor din Romania, ne-am dezvoltat in fiecare an activitatea, adaptandu-ne cerintelor clientilor nostri.

Aducand in prim plan respectul fata de interesele clientilor nostri, am introdus, de fiecare data in circuitul alimentar numai produse sanatoase, lipsite de conservanti si alte ingrediente chimice daunatoare.

Societatea noastra a fost infiintata in anul 1996, incepand cu importul de cacao pudra din Indonezia si Malaysia. Din anul 1998 am importat si ulei de palmier, fiind in acel moment una din cele 3 societati existente pe piata care comercializau acest produs. RENDER a devenit reprezentantul Kempas Edible Oil in Romania.

Din anul 2000, am inceput colaborarea cu Cargill Malaysia, primind exclusivitate din partea acestuia pentru piata romaneasca. Cargill Malaysia produce si furnizeaza ulei de palmier intr-o manieră durabila si responsabilă din punct de vedere social. Deviza Cargill este: „Fara deforestare, fara turba și fara exploatare”. In acest sens, s-a actionat in vederea creșterii transparenței, a imbunatatirii implicarii partilor interesate, precum si pentru verificarea progreselor și contribuirea la transformarea industriei.

Tot in anul 2000 am inceput si colaborarea cu VFI, producator de top de uleiuri organice cu sediul FVI este in Wels, Austria. VFI este o afacere de familie cu o bogata experienta in producerea de uleiuri si grasimi. Alaturi de uleiul de palmier, Render a inceput sa importe si grasimi vegetale folostite in industria alimentara.

In 2005, am inceput colaborarea cu INDCRESA, o companie renumita in Spania, de la care am importat cacao de foarte buna calitate. INDCRESA este o companie de familie, care produce produse pe baza de cacao din 1915. In prezent, capacitatea de producție a companiei INDCRESA este de aproximativ 60.000 tone pe an, ceea ce ii pozitioneaza ca lideri de piata in Spania. Printre clienții companiei se regasesc principalele companii internationale din industria alimentara.

In 2006 societatea a inceput importul de ulei de masline, ulei adus din Grecia, tara cu cel mai bun ulei de masline. RENDER  a devenit reprezentant Nutria in Romania, oferind pe piata uleiul de masline Ionis. Nutria este o companie fondată în 1994 ca o continuare a unei companii mai mici. In prezent, Nutria poate fi caracterizată ca o unitate moderna, cu o poziție bine stabilita atat pe piața interna, cat si pe cea externa. Produsele Nutria sunt exportate în peste 30 de tari din intreaga lume, inclusiv Germania, Franța, Belgia, Bulgaria, România, S.U.A., Canada, Brazilia, Rusia, China, Coreea, Australia si Japonia. 

In 2007, a venit cu un produs nou pe piata romaneasca, ulei de masline ambalat tetra pak, ulei importat din Spania, de la Arte Oliva.

Din 2018, societatea a inceput importul uleiurilor sustenabile (in conformitate cu cerintele RSPO) si a produselor ecologice (ulei de floarea soarelui, ulei de rapita) etc

La ora actuala societatea comerciala a ajuns sa fie agentul unor mari companii internationale in Romania, cum ar fi CARGILL, VFI, NUTRIA, INDCRESA, NUTRIA, companii care ii acorda exclusivitate pentru piata din Romania.

Conform misiunii noastre, obiectivele au fost si raman in continuare:

  • Apropierea de client si adaptarea la nevoile acestuia
  • Asigurarea unei oferte cat mai variate
  • Mentinerea unor stocuri necesare satisfacerii prompte a comenzilor
  • Pastrarea unei calitati constante a produselor comercializate pe site
  • Livrarea rapida a produselor la depozitul clientilor

Fiind in permanenta atenti la respectarea standardelor de calitate in intreaga noastra activitate ne straduim sa ramanem o referinta pe piata romaneasca si sa ocupam o cota semnificativa din aceasta.