Ulei de cocos

Ulei de cocos

Uleiul ( grasimea ) de cocos este extras din nuca de cocos. A fost prima data comercializat de vanzatorii din sudul Asiei in 1860.

Uleiul de cocos nehidrogenat are un punct de topire intre 24-25°C si fumega la 177°C , in timp ce uleiul hidrogenat are punctul de topire peste 30°C si punctul de fumegare mai ridicat de 232°C.

Acest ulei este cel mai stabil dintre toate, se oxideaza greu si nu rancezeste la fel de repede ca celelalte uleiuri ( pana la 1 ani ) datorita grasimilor saturate pe care le contine.

Aplicatiile acestor produse sunt in special industria inghetatei, pentru obtinerea inghetatei si a glazurii pentru inghetata, producerea de pop corn, spray-ere crackersi.Se utilizeaza si pentru fabricarea sapunului si a cosmeticelor.

Produsul se prezinta sub forma solida, de culoare alba, fara gust sau miros. Vara devine un ulei, lichid.

Render va pune la dispozitie urmatoarele varietati de ulei cocos:

  • Ulei de cocos nehidrogenat – produs in Austria de VFI, ambalat: Cutie carton 25 kg;
  • Ulei de cocos ecologic preset la rece – produs in Sri Lanka, ambalat: Borcan sticla 200 ml si 500 ml;

CERE OFERTA PERSONALIZATA ANGRO