Termeni si conditii

Plăți online cu cardul

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de NETOPIA SRL.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastra să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

Render Com SRL și Netopia SRL garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul Render Com SRL sau pe serverele Netopia SRL.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastra în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă, stiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Renunțarea la comandă

Clientul Render Com, denumit în continuare “consumator”, are dreptul să renunţe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Consumatorul trebuie să verifice comanda primită și să notifice Sabio Cosmetics în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități (perioada de retragere). Produsele returnate pe motive de calitate, vor fi evaluate de Sabio Cosmetics pe baza procedurilor interne și daca nu se constată probleme de calitate, nu se va efectua rambursarea valorii acestora.

Se pot returna numai produsele cumparate de pe site-ul www.render.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către Render Com. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse folosite sau seturi incomplete.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să informeze Render Com înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia de a se retrage din contract, utilizând Formularul de Returnare, care poate fi solicitat prin email la render@render.ro. Dacă nu aveţi posibilitatea de a completa formularul, acesta poate fi completat şi de un operator Render Com, care vă va solicita datele prin telefon. Datele lipsa din acest formular pot conduce la imposibilitatea rambursarii contravalorii produselor.

Returnarea produselor catre Render Com va fi realizata prin aceeași metodă de transport prin care aceasta a livrat produsele catre consumator, sau prin altă metodă aleasă de comun acord cu Render Com. Nu se pot returna produsele care prezintă modificări fizice (deteriorate, ambalaje desfacute, sigilii rupte, etc) și care nu pot fi revândute.

Render Com va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data preluării produselor returnate, inclusiv costurile livrării, în cazul în care acesta returnează întreaga comandă și exclusiv costul livrării în cazul în care acesta returnează doar o parte din comandă. Data rambursării poate fi amânată până când Render Com primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la consumator că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Contravaloarea produselor va fi rambursată consumatorului, după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu cardul, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  • pentru comenzile achitate cu numerar, prin virament bancar în contul indicat de consumator în Formularul de Returnare.

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conţinute în site-ul www.render.ro

Site-ul www.render.ro şi materialele conţinute în acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor şi marcile comerciale, inclusiv numele „Render„, ”Render Com”, ” Palmares” şi logo-ul Render Com SRL. Ele sunt mărci deţinute de Render Com SRL. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ: designul site-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile şi alte materiale disponibile pe site-ul Render Com SRL (denumite în continuare „Materialele Site-ului”). Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea Render Com SRL.

Link-uri catre alte site-uri 

Pe site-ul www.render.ro există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Render Com SRL nu răspunde în niciun fel pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie pe site-urile terţelor părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Limitarea răspunderii

Conform  legislaţiei în vigoare, Render Com SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.render.ro sau conţinutul său.

Render Com SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Render Com SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui Site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. Render Com SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul Render Com SRL datorită încalcării Termenilor de utilizare a site-ului

În caz de încălcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării website-ului Render Com SRL sau a elementelor individuale ale website -ului Render Com SRL în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la website-ul Render Com SRL poate fi restricţionat sau blocat.

Render Com SRL îşi rezervă, în general, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul Render Com SRL sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.

Rețeaua sociala și instrumente interactive

Anumite facilităţi de pe Site-ul nostru vă pot da ocazia de a interacţiona cu noi si cu altii. Acestea pot include blog-uri, panouri de mesaje, funcţionalitatea de transmitere a mesajelor, funcţionalitatea de chat şi crearea de profiluri comunitare. Când folosiţi aceste caracteristici, trebuie să ştiţi faptul că orice informaţii pe care le prezentaţi, inclusiv numele, locaţia şi adresa de e-mail, pot fi disponibile public pentru alţii. Noi nu suntem responsabili pentru informaţiile pe care alegeţi să le prezentaţi prin intermediul acestor caracteristici interactive şi noi vă recomandăm insistent să NU dezvăluiţi Informaţii cu Caracter Personal sensibile (cum ar fi informaţiile despre sănătate sau despre cardul de credit) prin intermediul acestor caracteristici. Dacă folosiţi aceste caracteristici, Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs. pot rămâne pe Site chiar după ce nu mai folosiţi Site-ul.

Securitatea

Noi luăm măsuri organizatorice, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Informaţiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveţi motive de a considera că interacţiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizaţi că securitatea unui cont pe care îl aveţi la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anuntaţi imediat despre problemă, contactându-ne în conformitate cu sectiunea Contact.

Folosirea site-ului de catre copii

Site-ul nu este destinat pentru persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani şi noi cerem ca astfel de persoane să nu transmită Informaţii cu Caracter Personal prin intermediul Site-ului.

Disclaimer

Site-ul www.render.ro are scop informativ. Deşi facem eforturi pentru o cât mai mare acurateţe a informaţiei publicate, Render Com SRL nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de pagube care pot surveni în urma aplicării unor sfaturi sau sugestii publicate în articole. Nu luaţi niciodată decizii medicale, sau despre nutriție ori îngrijire personală fără a consulta un specialist în aceste domenii.

Câteodată se întâmplă, în ciuda eforturile noastre de a vă prezenta o informaţie corectă, ca în ediţia tipărită sau în cea online să apară greşeli de tehnoredactare. Trebuie să înţelegeţi că aceste greşeli nu sunt intenţionate şi Render Com SRL nu poate fi tras la răspundere pentru acestea.

Anumite link-uri de pe acest site vă pot conduce la alte site-uri. Aceste site-uri nu sunt sub controlul www.render.ro şi nu sunt aprobate în vreun fel de noi. Ele sunt oferite doar în scop informativ. Dacă decideţi să vizitaţi oricare alt site plecând de la un link oferit de www.render.ro, faceţi acest lucru pe propriul dvs. risc şi este responsabilitatea dumneavoastră să luaţi toate măsurile de protecţie împotriva viruşilor şi a altor elemente distructive.

www.render.ro ia măsuri pentru a vă oferi o vizită agreabilă şi sigură pe site-ul său, dar nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor probleme informatice care pot afecta accesul sau viteza de încărcare a site-ului sau a anumitor pagini din site. Folosiţi constant un program anti-virus pentru a preîntâmpina orice fel de probleme.