Pudra de cacao

Pudra de cacao

Pudra de cacao de mare finete si puritate se obtine din turtele de cacao, prin macinare cu cele mai moderne mori. Aceasta poate avea un procent de grasime de 10-12%.

Pudra de cacao astfel obtinuta are un pH in jurul valorii de 5 si se numeste pudra de cacao NATURALA.

Pentru obtinerea unei pudre de cacao mai inchise la culoare, cu un pH mai mare, are loc alcalinizarea, rezultand astfel pudra de cacao ALCALINIZATA.

Pudra de cacao INDCRESA se obtine din boabe de cacao de cea mai buna calitate.

Boabele de cacao sunt prajite si macinate, rezultand masa de cacao cu un procent de grasime cuprins intre 50-60%.

Din masa de cacao, prin presare se obtine untul de cacao si turtele de cacao.Din turtele de cacao, prin macinare cu cele mai moderne mori, se obtine pudra de cacao de mare finete si puritate, care poate avea procent de grasime 10-12%.

Aplicatiile sunt numeroase, din care enumeram: industria produselor zaharoase ( cuverturi, glazuri, tablete, biscuiti, napolitane, fursecuri ), laboratoare, cofetarii, bauturi instant, budinci, cereale, produse dietetice, inghetata, lactate (iaurturi si lapte cu cacao) etc .

Calitatea este verificata in laboratoarele proprii, de la boabele de cacao si pana la produsul finit, prin riguroase analize bacteriologice, chimice si fizice, precum si verificari organoleptice ale aromei, culorii si gustului.

Beneficiile consumului de pudra de cacao :

  • Contribuie la sanatatea inimii Cacaoa contine antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi care produc boli. Acesti antioxidanti ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
  • Cacaoa este o sursa bogata de flavonoide. Cacaoa contine flavonoide precum : epicatechina, catechine si procyanidins, care protejeaza impotriva radicalilor liberi.
  • Flavonoidele din pudra de cacao curata vasele de sange, protejand organismul de boli cardiovasculare
  • Pudra de cacao are proprietati antiinflamatorii, si controleaza nivelul de insulina, ajutand la reducerea riscului de diabet de tip II.
  • Pudra de cacao are o aroma inconfundabila, foarte placuta. In plus, s-a dovedit ca o ceasca de cacao cu lapte fierbinte contine mai multi antioxidanti decat un pahar de vin rosu sau decat unul de ceai.

Produsele importate de RENDER COM in excusivitate in Romania direct din Spania de la INDCRESA sunt ambalate in saci de 25kg, paleti de 750 kg.

Indcresa este o companie de familie din Barcelona, care propune produse pe baza de cacao din anul 1915.

RENDER va pune la dispozitie urmatoarele sortimente de cacao:

 

PV1 Naturala

PV1 NATURALA –  Pudra de cacao naturala, maro deschis cu tonuri aurii.Aroma intensa de cacao cu note subtile de fructe.

Principalul mod de folosinta: Ideal pentru topping-uri, bauturi instante, produse de patiserie, siropuri, dulciuri.

PH – 5,5(±0,5)

GRASIME – 10-12%

 

PV5

PV5 – Pudra de cacao puternic alcalinizata cu o culoare maro inchisa si aroma intensa.

Principalul mod de folosinta: Ideal pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate.

PH – 8,3(±0,3)

GRASIME – 10-12%

 

PV6

PV6 – Pudra de cacao de un maro foarte inchis cu un caracter special care ofera o aroma intensa pentru toate aplicarile.

Principalul mod de folosinta: Ideal pentru produse de patiserie, cereale, produse lactate.

PH – 8,5(±0,3)

GRASIME – 10-12%

 

PV7

PV7 – Pudra de cacao neagra cu o puternica aroma rezultata dintr-un proces special de alcalinizare.

Principalul mod de folosinta: Ideal pentru produsele care necesita abundenta de negru inchis, ex:biscuitii, topping-urile si colorantul natural, datorita efectului sau puternic de culoare.

PH – 8,8(±0,5)

GRASIME – 10-12%

 

PV4R

PV4R – Pudra de cacao maro rosiatica cu aroma intensa de ciocolata, produs pentru utilizari care necesita o culoare rosiatica pastrandu-si intensitatea maxima.

Principalul mode de folosinta: Ideal pentru produse de inalta calitate in toate domeniile: inghetata, topping-uri, cereale, produse de patiserie, bauturi instante, dulciuri, shake-uri, lactate.

PH – 7,5(±0,3)

GRASIME – 10-12%

CERE OFERTA PERSONALIZATA ANGRO