Description
Faina de cocos este alternativa ideala a fainii albe de grau, proprietatile sale benefice fiind cunoscute in intreaga lume. Are o textura aerata si o aroma usoara de cocos. Poate fi folosita la prepararea unor deserturi sanatoase, deoarece este saraca in carbohidrati, are un nivel ridicat de fibre si nu contine gluten.
Cu acest produs puteti sa pregatiti o gama larga de fursecuri, clatite, prajituri si torturi fara efectele negative derivate din ingerarea cerealelor mai sus amintite. Avand densitate si textura diferita, faina de cocos se comporta diferit la copt spre deosebire de faina de grau, de aceea trebuie cautate retete exacte care contin acest ingredient.
Pe cat de benefica este pentru organism, pe atat de usor este de obtinut. Procedeul in sine presupune in prima faza razuirea miezului din interiorul nucilor si extragerea laptelui existent. Acesta este uscat in cuptor la o temperatura mica iar ulterior macinat pana la obtinerea unei pudre fine.
Este o sursa importanta de proteine si grasimi sanatoase necesare organismului uman pentru o functionare optima. Contribuie la scaderea nivelului de zahar din sânge deoarece are un indice glicemic scazut. Contine acid lauric, o grasime saturata sanatoasa care intareste sistemul imunitar, scade nivelul colesterolului si contribuie la sanatatea, si implicit frumusetea pielii;
Are gradul ridicat de absorbtie, trebuie pastrata in recipiente cu capac etans, a caror inchidere perfecta tine umezeala la distanta.
Produs natura, fara gluten, certificat ecologic.
Mai multe produse din categoria ecologice regasiti aici
Reviews
There are no reviews yet.