Ulei din turte de masline, IONIS, 5 L

Reducere!

110.00 lei 79.00 lei

ULEI DIN TURTE DE MASLINE, obtinut din uleiul extras din turtele de masline si ulei extravirgin sau virgin. Turtele de masline raman in urma extractiei uleiului extravirgin si virgin din masline. Din acestea, prin tratament termic si chimic, rezulta uleiul din turte de masline.

Descriere

Uleiul din turte de masline mai este denumit si „Ulei de masline Pomace” sau „Ulei de masline Sansa” si este obtinut prin prelucrarea turtelor rămase după presarea mecanica a măslinelor si extractiei uleiului extravirgin si virgin din masline. Uleiul din turte de măsline nu trebuie confundat cu uleiul de măsline virgin sau extravirgin.

Tehnologia de extractie este una speciala si se realizeaza la o temperatura constanta, urmarita indeaproape, de 22 de grade Celsius. Acesta este secretul aromei si al calitatilor extrem de benefice ale acestui ulei obtinut din masline necoapte.

Un alt secret al procesului tehnologic, consta in transferarea imediata a uleiului obtinut in recipiente inoxidabile si pastrarea lor la o temperatura bine controlata de exact 16 grade Celsius intr-un mediu constant de nitrogen. Aceste masuri speciale permit evitarea contactului cu oxigenul si evitarea oxidarii uleiului de masline.

Desi nu este la fel de popular ca si uleiul extravirgin, sau cel virgin, uleiul din turte de masline Ionis poate fi folosit cu succes in pregatirea preparatelor tale delicioase. Poti pune cateva picaturi chiar si in salatele tale savuroase, dar este excelent si pentru prajirea carnurilor sau legumelor.

Statia de obtinere si imbuteliere a uleiului se afla aproape de plantatiile de maslini, ceea ce reprezinta o garantie a pastrarii prospetimii gustului si calitatii fiecarei picaturi de ulei Ionis.

Țara de origine: GRECIA

Ulei cu un conținut exclusiv de uleiuri obținute prin tratarea produsului obținut în urma extracției uleiului de măsline și uleiuri obținute direct din măsline.

Ingrediente: ulei din turte de măsline , ulei de măsline.

A se păstra la loc curat și răcoros.

Brand-ul IONIS este un brand renumit in Grecia, propunand produse de o calitate excelenta, intr-o mare varietate de gusturi, etc.

A se consuma brut sau pentru gatit!
  •  Uleiul de masline poate fi folosit ca un condiment pentru toate preparatele, imbunatatind gustul acestora si proprietatile lor nutritive
  • Utilizați de preferință sticle de sticlă închise la culoare pentru a depozita uleiul din turte de masline
  • Sticlele în care este depozitat uleiul trebuie sigilate corespunzător cu un dop, pentru a preveni intrarea aerului în contact cu uleiul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din turte de masline, IONIS, 5 L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…